Olen nyt saanut riittävän monelta pelaajalta ehdotukset pelipäiviksi, joten pystyin hahmottelemaan aikataulun. Mikolta ja Tuomolta en vielä ole saanut vastauksia, mutta toivotaan, että hekin pääsevät messiin mahdollisimman usein. Olen laittanut sulkuihin ne pelaajat, jotka käsittääkseni pääsevät kulloinkin paikalle. Jos tiedot eivät pidä paikkaansa, ilmoittele Johannekselle. Etenkin lisäpelaajat ovat tervetulleita! Pidemmittä puheitta aikatauluun:

  • pe 21.5. (Johannes, Antti, Marko)

  • la 29.5. (Johannes, Antti, Marko)

  • ke 2.6. (Johannes, Marko, Wille)

  • ti 8.6. (Johannes, Marko, Wille)

  • pe 11.6.  (Johannes, Marko, Antti, Wille)

  • pe 18.6.  (Johannes, Marko, Antti, Wille)

  • juhannusviikko ???

Näyttäisi sis siltä, että pääsemme pelailemaan aika hyvään tahtiin. Tarkoitus on pitää kampanja sillä tavalla episodisena, että seikkailut eivät jatku sessiosta toiseen. Näin siksi, että voimme pelata vajaamiehityksellä silloin, kun jollekulle ei sovi. Näin myös ne, joilla on oikea elämä, pääsevät helpommin osallistumaan. Pyrkimys tietenkin on, että mahdollisimman moni pääsee peleihin mukaan.

Klo 18 on minusta sopiva pelien aloitusaika. Arkisin voisi pyrkiä lopettamaan ennen puolta yötä. Viikonloppuisin pelaan mieluusti pidempäänkin. Pelipaikka on oletusarvoisesti meillä Luhtialankadulla mutta muuallakin voidaan pelata, jos siihen on haluja. Tuomo esim. mainitsi, että hänellä olisi Helsingissä kerhohuone käytettävissään.

Periaatteessa myös lauantait kävisivät kaikille kesäkuun viikonloppuina.Valitsin nyt kuitenkin perjantait. Juhanusviikolle olisi mukava saada peliä, mutta se epäilemättä on hankala saada sopimaan.

Tämän blogin perustin yhteiseksi infokanavaksi käytännön tiedottamista, taustamateriaalia ja pelipäiväkirjaa varten. Muistanette seurailla ja tilata RSS-syötteen. Kommentoidakin saa.